top of page

Skapa din egen visionboard

 

Vill du vara med och skapa din visionboard - ditt drömliv, med färg, glädje och kreativitet i ett litet gäng på max 7 personer.
 

Vi lever på många sätt i bistra tider och behöver både lek, allvar och kreativitet för att orka växa och utvecklas vidare. Bekanta oss djupare med våra drömmar och det vi vill skapa i våra liv.
 

Är det möjligen så att det går att påverka mer än vad vi anar. Det tror vi bestämt. Därför har vi valt att bjuda in till ett tillfälle att skapa din framtid, där både allvar och kreativitet går hand i hand.

 

Vill du vara med?

 

Lördag den 20 maj ses vi i fina lokaler i Kista, 5 min från t-bana och garage. Vi checkar in kl. 09.30 (kom gärna lite innan) och avslutar kl. 16.00.

 

Kostnad 1 500:- där fika och material för dagen ingår.

Tag gärna med egen lunch. Det finns vackra lokaler att äta i  eller så kan du köpa lunch i Kista Galleria, alldeles runt knuten.

 

Vi som leder det hela är:

Lenita Kärker, Terapeut, Coach med mångåriga erfarenhet av grupper och individer. Hon har även arbetat med teater under många år i arbetslivet med syfte att utvecklas både sig själv och i sin arbetsgrupp. Sedan 18 år jobbar hon nu i egen regi.

 

Ingrid Alveteg, organisationskonsult, coach och ledare med många års erfarenhet av att leda, stödja och utveckla medarbetare, chefer, ledningsgrupper och organisationer i olika företag och branscher.

 

Anmälan till info@lenitakarker.se
 

Avbokning minst 48 timmar innan kurstillfälle.

bottom of page